Zorgbedrijf-Vlaanderen-logo

Assistentiewoning huren?

Tel: 03 431 31 32

MAAK KENNIS MET ZORGBEDRIJF VLAANDERENZorgbedrijf Vlaanderen staat in voor het beheer van 750 assistentiewoningen in 18 gemeenten in Vlaanderen.


EEN ASSISTENTIEWONING?
DAT IS COMFORTABEL WONEN!

Wat u nodig hebt, verandert doorheen de tijd. Misschien wilt u compacter gaan wonen, zodat u minder werk heeft in het huis. Alles op dezelfde verdieping, handig. Een serviceflat of assistentiewoning houdt daar rekening mee. Hier leeft u volledig zelfstandig en kiest u zelf in welke mate u beroep doet op extra zorg.


VOOR WIE?

Elke inwoner van België kan vanaf 65 jaar in een assistentiewoning wonen. Wie zorgbehoevend is, kan zelfs al vroeger een assistentiewoning aanvragen. Alle flats zijn steeds rolstoeltoegankelijk en sommige flats zijn zelfs aangepast aan rolstoelgebruikers, in de keuken, badkamer en slaapkamer.


NOOIT ALLEEN, DANKZIJ EEN GEZELLIGE OMGEVING

Op een site met assistentiewoningen worden andere senioren uw buren. U bent dus voortdurend omringd met leeftijdsgenoten voor een babbel, een spelletje of een wandeling. Of neem deel aan de bewonersraad en bespreek samen met uw buren nieuwe ideeën of praktische afspraken. Er is ook altijd een woonassistent of dienstencentrum in de buurt bij vragen of problemen. Dankzij een persoonlijk alarmsysteem krijgt u bovendien meteen hulp indien nodig.


EXTRA ONDERSTEUNING WANNEER NODIG

In een assistentiewoning hoeft u zich geen zorgen. Het onderhoud van het gebouw wordt voor u geregeld en de basisdienstverlening bestaat uit:

  • Woonassistent staat voor u klaar en coördineert uw diensten
  • Noodoproepsysteem 24u/24 in elk appartement
  • Telefoonpermanentie tijdens werkuren
  • Crisis- en overbruggingszorg
  • Diverse activiteiten
U kunt ook altijd beroep doen op extra thuisdiensten (poetshulp, thuisverpleging, maaltijd- of boodschappenservice,...) indien u dat wenst.


ZORG EN COMFORT OP MAAT

De assistentiewoningen van Zorgbedrijf Vlaanderen zijn stuk voor stuk erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke omgeving. In deze erkende assistentiewoningen krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid op een centrale ligging.MEER INFO

ZORGBEDRIJF VLAANDEREN
Ballaarstraat 35
2018 Antwerpen
03 431 31 32
gaw.leon@zorgbedrijf.be
www.zorgbedrijfvlaanderen.be

ZORGBEDRIJF VLAANDEN

U kunt onze klantendienst eender wanneer contacteren.

Bel ons op 03 431 31 32
Ook buiten de kantooruren, in het weekend of ‘s nachts. Wij luisteren en helpen u verder.

U kunt een e-mail sturen naar klantendienst@zorgbedrijf.antwerpen.be.

Meer info op www.zorgbedrijfvlaanderen.be

Een vraag?